bespaar (veel) geld, nu reserveren voor Uw vakantie betekent de laagste prijs voor Uw huurauto
veilig boeken met een kleine aanbetaling, de rest betaalt U bij het afhalen van de auto.
Bij Goedkope Autohuur.EU in Israël vindt U met één zoekopdracht de goedkoopste huurauto, all inclusive aanbiedingen van meer dan 500 autoverhuur bedrijven waaronder Advantage Rent a car, Alamo autohuur, Budget autoverhuur, Dollar autoverhuur, Europcar autoverhuur, Hertz autoverhuur, National Rent a car, Sixt Autohuur op 22.000 locaties wereldwijd.
Goedkope Autohuur.EU biedt de goedkoopste autoverhuur in Israël met de beste volledig inclusieve autoverhuur tarieven van 's werelds top 500 autoverhuurbedrijven. Boek uw goedkope autoverhuur voor Israel veilig online en tegen de voordeligsteprijs. Goedkope Autohuur.EU biedt een ruime keuze aan huurauto's uit alle klassen, van een kleine economy tot luxe autos. Goedkope Autohuur.EU vergelijkt alle top autoverhuur aanbieders om voor U de beste deal voor uw autoverhuur in Israël te vinden.
Ons boekingsysteem wordt verzorgd door Cartrawler en is betrouwbaar, veilig en snel in gebruik.
     Onze aanbiedingen zijn inclusief onderstaande voordelen:
-All Risk verzekering
-Locale en luchthavenbelasting en kosten
-24 uurs pechhulp
-geen verborgen toeslagen of extra's
-Boek nu (met een kleine aanbetaling)-  betaal later
-Bekende autoverhuurbedrijven
-Recente auto's met weinig kilometers

BELANGRIJK
Onder het kopje "Algemene voorwaarden" op de offertepagina vindt U alle belangrijke informatie die voor de betreffende huurauto gelden, zoals verzekeringsvoorwaarden, wel of geen eigen risico, brandstof policy en nog veel meer.
Hou er rekening mee dat dit voor elke huurauto en/of verhuurder kan verschillen.


U ziet hier ook bij welke autoverhuurder U kunt reserveren.
GRATIS ANNULEREN TOT 24 UUR VOOR TIJDSTIP VAN AANKOMST

bij diverse auto's extra bestuurder gratis
Op GoedkopeAutohuur.eu vindt u de  goedkoopste autoverhuur tarieven, en goedkope hotels in Israel. Wij werken samen met de beste autoverhuur bedrijven. Zoekt u een huurauto, waar dan ook ? Wij vergelijken alle verhuurders en hebben daardoor altijd de laagste prijzen en beste condities !
  Boek voordat U  vertrekt en voorkom verrassingen,altijd gratis annuleren. Vooraf uw huurauto boeken is vaak tot 30% goedkoper dan ter plaatse een auto huren.
GRATIS ANNULEREN TOT 24 UUR VOOR TIJDSTIP VAN AANKOMST
bij diverse auto's extra bestuurder gratis
vrije keuze autoverhuurder, U beslist zelf bij welke verhuurder en tegen welke voorwaarden U reserveert
Brandstof policy

In de meeste gevallen is "vol ophalen, vol inleveren * (indien beschikbaar) de goedkoopste oplossing. U krijgt Uw huurauto mee met een volle tank. Om te voorkomen dat U extra kosten moet betalen voor brandstof moet U de auto weer met een volle tank inleveren, let er dus wel op dat U de tank zo dicht mogelijk bij het inleverpunt vol gooit. Het kan zijn dat er een borgsom voor de brandstof wordt gereserveerd op Uw credit card, die wordt vrijgegeven nadat U de auto vol hebt ingeleverd. U moet bij het inleveren de eventueel ontbrekende brandstof betalen, maar hou er wel rekening mee dat de prijs per liter die de autoverhuurder rekent aanzienlijk hoger is dan de prijs bij het plaatselijke benzinestation. Brandstofkosten moet betaald worden aan de verhuurbalie, tenzij anders is aangegeven.

*deze brandstofregeling kan ook ophalen en inleveren met een kwartvolle, halfvolle of driekwart volle tank betreffen, de auto moet dan met dezelfde hoeveelheid brandstof weer worden ingeleverd.
auto huren in IsraŽl